Despre noi

Uneori aspectul face diferența și poate fi unul dintre factorii care determină decizia de cumpărare. Noi oferim jucătorilor din industria HORECA posibilitatea de a da personalitate fiecărui spațiu din cadrul hotelului, restaurantului sau cafenelei. Astfel, Mobexpert HORECA este alături de cei care au nevoie de părerea unui expert și de produsele necesare pentru amenajarea hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor.

Misiune şi valori

Misiunea Mobexpert Horeca este aceea de a aduce mai aproape ideea de confort și relaxare. Toate acestea prin intermediul unor designeri inspirați care reușesc să facă cel mai bun mix între funcționalitate și aspect. 

De-a lungul celor 20 de ani în care am demonstrat că ne facem meseria cu pasiune, oferim calitate la preț corect și cooptăm în echipă oameni ambițioși, am reușit să facem milioane de clienți să aibă încredere în soluțiile propuse de Mobexpert. Astfel, punem la dispoziția clienților Mobexpert HORECA experiența noastră în domeniul amenajărilor interioare și exterioare și cele mai bune produse.

Produse şi servicii Mobexpert Horeca

Ghidați de aceleași valori, oferim produse complexe și o gamă de servicii completă pentru clienţii Mobexpert Horeca:

 Mobilier pentru interior care să pună în valoare spațiile din cadrul hotelurilor
 Decorațiuni și mobilier practic pentru spațiile de relaxare amenajate în exteriorul hotelurilor (grădină, piscină, terasă)
 Produse de calitate pentru bucătăria restaurantelor
 Materiale necesare pentru evenimentele organizate în cadrul restaurantelor
 Produse textile pentru a oferi personalitate fiecărui spațiu din cadrul hotelului, restaurantului sau cafenelei
 Modele diferite de corpuri pentru iluminat ale căror culori pot fi alese în funcție de stilul fiecărui din hotel, restaurant sau cafenea
 Servicii de transport și montaj 
 Servicii de amenajare interioară 

 

Aici puteți găsi o serie de Proiecte Mobexpert Horeca pe care le-am onorat până acum, găsind astfel inspirație și bun gust pentru locațiile voastre.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii aici.