close

Arlington Boutique Hotel

Situat chiar în inima orașului Craiova, Arlington Boutique Hotel explorează la maxim conceptul de confort. Fiecare cameră este mobilată cu piese clasice ce denotă eleganță și căldură. Alinierea cromatică și stilistică a decorațiunilor și corpurilor de iluminat concură pentru desăvârșirea atmosferei intime și primitoare.

Aspectul cochet al camerelor de oaspeți este completat de starea de bine pe care o generează saltelele Switzerland - de la Serta, pernele ferme și pilotele ce asigură confortul termic optim în funcție de anotimp. Lenjeriile de pat din gamele Purity și Teresa de la Bovi sunt cireașa de pe tort in materie de răsfăț, fiind realizate din materiale naturale, delicate cu pielea.

Băile din cadrul Arlington Boutique Hotel sunt adevărate sanctuare de răsfăț, fiind mobilate de asemenea cu piese de mobilier cu design clasic și funcțional. Pentru completarea atmosferei relaxante au fost alese accesorii de baie în ton cu mobilierul, halate și prosoape din materiale naturale. Atunci când pășește în baie, fiecare musafir este întâmpinat de parfumul delicat al difuzoarelor de ambient.

Micul-dejun, prânzul sau cina înseamnă și o călătorie în timp, undeva în perioada interbelică, epocă sugerată de amenajarea de inspirație vintage a restaurantului hotelului. Pentru recrearea atmosferei interbelice s-au folosit pahare Gala, tacâmuri de la Mori Inox Italia, vesela Eclat, fețe de masă, șervete și diverse decorațiuni precum oglinzi, tablouri decorative, vaze, corpuri de iluminat, covorașe, toate din colecția Mobexpert Horeca.

Specialiștii in amenajări interioare ai Mobexpert Horeca s-au asigurat că vor crea o experiență plăcută și relaxantă, dar mai ales rafinată, pentru fiecare vizitator al Arlington Boutique Hotel.

 

Magazin furnizor
Mobexpert Horeca
Finalizarea lucrărilor
Noiembrie 2015
Produse furnizate
Saltele Switzerland de la Serta, huse impermeabile pentru saltele și perne, perne și pilote, lenjerii de pat Purity și Teresa de la Bovi, perdele și sisteme de prindere pentru perdele și draperii, ciucuri, confecționare draperii și perne decorative cu materialul clientului; accesorii baie, difuzoare și parfum ambient, prosoape, halate, pahare model Gala, tacâmuri de la Mori Inox Italia, veselă Eclat, fețe de masă, șervete, accesorii servire bufet. Diverse decorațiuni: oglinzi, tablouri decorative, vaze, corpuri de iluminat, covorașe.
Colecţii
Serta, Bovi, Mori Inox, Eclat, Gala.
Proiect propus de
Mobexpert Horeca