close

Balvanyos Resort

Amplasat într-un cadru natural cufundat în liniște și aer proaspăt, Hotelul Balvanyos reprezintă destinația ideală pentru o vacanță de neuitat. Hotelul este situat în Covasna, fiind înconjurat de munții și pădurile din vecinătatea Lacului Sf. Ana. Peisajul unic, prospețimea, rafinamentul decorului și calitatea serviciilor vă oferă momente unice de relaxare și răsfăț.

Amenajarea Hotelului Balvanyos este special proiectată pentru a crea condiții de un confort veritabil pentru oaspeții care îi calcă cu drag pragul. Alegerile în materie de design desăvârșesc aspectul hotelului cu un plus de rafinament, creând o atmosferă plăcută și primitoare.

Spa-ul din cadrul Balvanyos Resort este un autentic templu de relaxare. Acesta are ferestre generoase, lăsând panorama naturală să bucure sufletul. Cadrul este amenajat armonios de sezlonguri și măsuțe de colț Savana, care asigură maximum de confort și o estetică rafinată. Aceastea se aliniază de-a lungul piscinei, oferindu-le oaspeților o postură comodă și momente plăcute de răsfăț.

 

Magazin furnizor
Mobexpert Horeca - Băneasa
Finalizarea lucrărilor
Iulie 2016
Produse furnizate
Șezlonguri + măsuță de colț model SAVANA.
Colecţii
Outdoor.
Proiect propus de
Mobexpert Horeca - Băneasa