close

Docenților Residence

Docenților Residence este situat în centrul capitalei, foarte aproape de zonele de interes major ale orașului, între Bd. Aviatorilor și Bd. Kiseleff.
Eleganța și atenția la detalii sunt două caracteristici evidente ale apartamentelor din cadrul Docenților Residence.

Spațioase și proiectate cu gândul la funcționalitate, Docenților Residence este unul dintre spațiile care s-a asortat cu cele mai neobișnuite produse. Mobilierul a fost realizat la comandă, conform schițelor arhitectului și designer-ului. Dressing-urile au fost gândite în așa fel încât să mărească spațiul din hol, fiind prevăzute cu uși cu oglindă. Un element deosebit, întâlnit destul de rar în cadrul amenajărilor de această anvergură, este blatul de cuarț din bucătăriile celor 10 apartamente.

Fiecare apartament este prevăzut cu spațiu pentru lucru, gătit, relaxare și odihnă, necesitând mobilier din mai multe categorii, bucătărie, dormitor, living, terasă și grădină.

Eleganța pe care o transmite fiecare apartament din cadrul Docenților Residence a fost creată cu foarte mare atenție și a fost redată cu ajutorul produselor precum patul Pacific, canapeaua Vegas, șezlongul Paradise.

 

Principalul scop al arhitectului și designer-ului a fost acela de a transforma șederea vizitatorilor într-o experiență care să le amintească acestora de momentele frumoase petrecute în România.

Magazin furnizor
Mobexpert Horeca - Băneasa
Valoarea licitată
110.000 Euro + TVA
Finalizarea lucrărilor
Iulie 2014
Produse furnizate
Bucătării cu aparatură Teka, dressing-uri, pentru toate cele 10 apartamente. 4 dintre apartamente au fost mobilate complet cu paturi Pacific, Casandra, Cosette, saltele Ortoline, canapele Vegas, fotolii și tabureți Read, mese Bianca, scaune Yda, mese și scaune Miami, șezlonguri Paradise și marchiza Venice.
Colecţii
Teka, Pacific, Casandra, Cosette, Ortoline, Vegas, Read, Bianca, Yda, Miami, Paradise, Venice
Proiect propus de
Mobexpert Horeca - Băneasa
Arhitect
arh. Marius Turcu și designer Cristiana Zgripcea